Αποκλειστικό – Β.Εύβοια – Στ. Μπένος: 11-12-13 Μαρτίου η παρουσίαση της Α΄ Φάσης όλων των μελετών της ανασυγκρότησης! – Που θα διεξαχθεί η διαβούλευση!

Πηγή: 90fm.gr

Της Μαρίας Καράπα

Συνεχίζει τις άοκνες προσπάθειες του, μαζί με το επιτελείο του o επικεφαλής της ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας Σταύρος Μπένος .

Ο κ. Μπένος έχει ζητήσει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα εντός των οποίων περιγράφονται αναλυτικά όλες oι πρωτοβουλίες και ο ρόλος των φορέων ανά τομέα .

Είναι γνωστό άλλωστε τοις πάσι ότι η πολυεπίπεδη εμπειρία του, που καταθέτει με ιδιαίτερη αγάπη στο νησί μας, είναι η εγγύηση για ένα αποτέλεσμα που θα ξεπερνά και τις καλύτερες των προσδοκιών που μπορεί να υπήρχαν με βάση την ελληνική πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που επιδεικνύει προσωπικό ενδιαφέρον για το νησί μας αλλά και των ευβοιωτών, που βλέπουν πάθος μεράκι και αυστηρή τήρηση των λεγόμενων του.

Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και οι Δήμαρχοι της Β.. Εύβοιας Γ. Τσαπουρνιώτη και Γ. Κοτζιά, με τους οποίους που έχει συνεχείς επαφές !
Όπως είχε πει ο “Στρατηγός” της ανασυγκρότησης αποκλειστικά στον evripo 90fm.gr τη χρονιά που μας πέρασε:
«Η άνοιξη θα είναι κομβική αφού θα παρουσιαστεί η πρώτη φάση όλων των μελετών στους πολίτες της Β. Εύβοιας»

Τηρώντας τον λόγο του και τιμώντας τις αρχές ζωής που τον διέπουν, μας αποκάλυψε αποκλειστικά ότι βρίσκεται στην τελική φάση η διαδικασία για την παρουσίαση της Α΄ Φάσης όλων των μελετών της ανασυγκρότησης στους πολίτες της Β. Εύβοιας.

«Η Διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11 – 12 -13 Μαρτίου 2022.
Για συμβολικούς λόγους μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Thalatta Seaside» στην Αγία Άννα, έναν τόπο που έχει πληγεί βαθιά από τις καταστροφικές πυρκαγιές.»

Αναμένουμε λοιπόν την παρουσίαση που θα δώσει την εκκίνηση για την τελική φάση που θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας ημέρας, μιας νέας πραγματικότητας για το αγαπημένο μας νησί.

[diazomagallery id=”dem07022022″]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
WhatsApp
Skype