Διαδικτυακή Παρακολούθηση Εκδήλωσης «Η Βόρεια Εύβοια ξαναγεννιέται και παράγει» | Λουτρά Αιδηψού 3-5 Ιουνίου 2022

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2022

Το διάστημα από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου  2022 θα πραγματοποιηθεί στα Λουτρά Αιδηψού η 4η Συνάντηση των μελετητών με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της Βόρειας Εύβοιας, η οποία θα συνδυαστεί με την 8η Συνάντηση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη.
Το τριήμερο αυτό είναι μία συνδιοργάνωση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και του Εταιρικού Μέλους του Σωματείου, «Κτήμα Γεροβασιλείου».
Συγκεκριμένα, η εκδήλωσή μας θα είναι μία μεγάλη «γιορτή» για την Βόρεια Εύβοια με κεντρικό μήνυμα «Η Βόρεια Εύβοια ξαναγεννιέται και παράγει». Το τριήμερo θα είναι επικεντρωμένο στην επιχειρηματικότητα, ως κινητήρια δύναμη για την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής της Βόρειας Εύβοιας, καθώς και στις μεταρρυθμίσεις που θα στηρίξουν το εγχείρημά μας.
Επίσης, θα παρουσιαστεί η μεγάλη και σπουδαία συμβολή των Εταιρικών Μελών του Σωματείου και όλου του Χορηγικού Κινήματος της χώρας στην οικοδόμηση και υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, καθώς με τη δική τους στήριξη ανατέθηκαν οι 13 μελέτες όλων των θεματικών κύκλων.
Το πρόγραμμα Ανασυγκρότησης αποτελεί το πνευματικό και βιωματικό φορτίο του Διαζώματος, που είναι η συλλογική μας προίκα, μετουσιωμένο σε συγκεκριμένα έργα και δράσεις. Η Αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας υλοποιείται με συγκεκριμένη μεθοδολογία που «υπηρετεί» την τριπλή αειφορία: περιβαλλοντική, κοινωνική, και τέλος οικονομική που εξασφαλίζει τους όρους οικονομικής βιωσιμότητας και χωρίς την οποία δεν μπορούμε να επιτύχουμε τα δύο προηγούμενα.
Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης (βλ. εδώ).
Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://voriaevia.onezero.gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
WhatsApp
Skype