Διαλέξεις στο Μέγαρο Μουσικής για την ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας

ATHINORAMA PLUS
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ

«Το Νέο Δάσος στο κέντρο της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης της Βόρειας Εύβοιας» είναι η πρώτη σε σειρά διαλέξεων που έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο της άνοιξης.

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου (7 μ.μ.) το Mέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Megaron Plus εγκαινιάζουν μία νέα σειρά διαλέξεων με τίτλο “Το Νέο Δάσος στο κέντρο της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης της Βόρειας Εύβοιας”, σε συνεργασία με το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ. Ομιλητής της ανερχόμενης εκδήλωσης είναι ο πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας Σταύρος Μπένος. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Δύο ακόμη συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλίου και 17 Μαΐου, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τις προγραμματισμένες δράσεις σχετικά με την αναβίωση της Βόρειας Εύβοιας. Έμφαση θα δοθεί στις κοινότητες των ρητινοσυλλεκτών και των μελισσοκόμων, σε μια προσπάθεια οικολογικών κινητοποιήσεων και υλοποίησης σχεδίων που αφορούν το σύνολο των θεσμικών πυλώνων της ανασυγκρότησης (αγροδιατροφή, τουρισμός, υποδομές, κοινωνικές δομές κ.τ.λ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας που θα διανέμονται από τις 5.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε ακόμη:

Το Νέο Δάσος: Κύκλος διαλέξεων από το Mέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Megaron Plus – culture.now

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
WhatsApp
Skype