Γεμάτες οι παραλίες στη Β. Εύβοια από επισκέπτες – Καταλυτική η ενίσχυση του τουρισμού από το “North Evia Pass”

Πηγή: eviawoman.gr

Γεμάτες οι παραλίες στην Β. Εύβοια από παραθεριστές, όπως φαίνεται και από το φωτορεπορτάζ, λίγο πριν τη δύση του ηλίου στην παραλία της Αγ. Άννας.

Το eviawoman συνομίλησε με επισκέπτες που παραθερίζουν στην περιοχή,  η οποία δοκιμάστηκε ένα χρόνο πριν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Αρκετοί χρησιμοποίησαν το “Evia Pass”, δηλώνοντας ότι λυπούνται που γνώρισαν τις ομορφιές της περιοχής λόγω της καταστροφής, ενώ επεσήμαναν ότι θα επισκεφθούν εκ νέου τη Β. Εύβοια και θα την προτείνουν για διακοπές και στους φίλους τους.

Την τοπική κουζίνα με τα παραδοσιακά εδέσματα τίμησε δεόντως η παρέα του κ. Κώστα από την Θεσσαλονίκη που έφτασε στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας πριν 3 μέρες με το voucher του “Evia Pass”. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα προϊόντα των τοπικών συνεταιρισμών που παράγουν μεταξύ άλλων μέλι, σύκα και γαλακτοκομικά προϊόντα.

H κ. Νίκη από την Αθήνα μας τόνισε: “Είναι υπέροχα! Είμαστε εδώ μια εβδομάδα και θα παραμείνουμε ακόμα 3-4 μέρες για να γλιτώσουμε και τον καύσωνα που έρχεται”, ενώ συμπλήρωσε ότι οι ντόπιοι είναι πολύ ευγενικοί και φιλόξενοι. Έδωσε δε συγχαρητήρια στο eviawoman.gr για τα πολύ ενδιαφέροντα γυναικεία θέματα, αλλά και για το γεγονός ότι αναδεικνύει τις ομορφιές και την ιστορία της Εύβοιας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η μεγάλη επιτυχία του Evia Pass που αναζωογόνησε τον τουρισμό στην περιοχή και κράτησε όρθιες τις επιχειρήσεις, οδήγησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους πληγέντες Δήμους, καθώς και τους εκπροσώπους της εστίασης και του τουρισμού, στην κατάθεση αιτήματος προς την κυβέρνηση να ισχύσει το μέτρο και τα επόμενα χρόνια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
WhatsApp
Skype