Η Πρώτη Συνάντηση των Μελετητών με την Τοπική Κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας

Τη Δευτέρα 01 και Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελετητών του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας με την Τοπική Κοινωνία, μετά από πρωτοβουλία του  Προέδρου της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, κ. Σταύρου Μπένου.

Την πρώτη ημέρα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στο Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας (Κτίριο Μελά, Λίμνη Ευβοίας),  ενώ τη δεύτερη τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού (Δημαρχείο Ιστιαίας). Με τις δυο αυτές συναντήσεις ξεκίνησε επίσημα ο κύκλος διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική και ουσιώδη στιγμή για την πρόοδο του Προγράμματος Ανασυγκρότησης και Αναγέννησης της Βόρειας Εύβοιας, καθώς  ο κ. Μπένος, τις δυο ημέρες «εγκατέστησε» τους μελετητές στη Βόρεια Εύβοια και με πρωταγωνιστές την τοπική κοινωνία και τους θεσμούς ξεκίνησε η δουλειά για την εκπόνηση των μελετών του Προγράμματος.

[diazomagallery id=”a”]

Στη διάρκεια των δυο εκδηλώσεων ακούστηκαν οι πρώτες ωραίες προτάσεις από τους παρόντες και τους θεσμούς (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμοι  Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού, Επιμελητήρια κ.α.).

Η διαβούλευση από εδώ και μπροστά θα είναι διαρκής και θα ακολουθεί  το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:

[diazomagallery id=”b”]

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Στιγμιότυπα από τις δυο εκδηλώσεις:

[diazomagallery id=”c”]

    • Η Ημερήσια Διάταξη της Εκδήλωσης: Συνάντηση 1-2.11.
    • Παρουσίαση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας: https://prezi.com/view/4ZcMelxbl90D7pXpOJV1/
    • Πρακτικό Εκδήλωσης στη Βόρεια Εύβοια (αναμένεται)
    • Βίντεο από την Εκδήλωση της Βόρειας Εύβοιας :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
WhatsApp
Skype