Πανόραμα Έργων και Δράσεων του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας

Μετά το συναρπαστικό μας ταξίδι στη Βόρεια Εύβοια και την ολοκλήρωση της μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού (Master Plan), με τίτλο «ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΝΕΙΡΩΝ», ήρθε η ώρα να ριχτούμε στη μάχη της υλοποίησης του προγράμματοςΑνασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας. Ενός σπουδαίου και ολιστικού προγράμματος που περιλαμβάνει 71 έργα και δράσεις και έχει προϋπολογισμό 389.815.350 εκ. ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό παρακολουθούμε καθημερινά την πρόοδο – εξέλιξη κάθε έργου ή δράσης του προγράμματος, επικουρώντας το έργο της αρμόδιας κυβερνητικής επιτροπής. Για την οργάνωση της δουλειάς μας ετοιμάσαμε ένα εποπτικό «Πανόραμα Έργων και Δράσεων», όπου για κάθε έργο μπορεί κανείς να δει ένα μικρό προοίμιο – μια εισαγωγή, το στίγμα, δηλαδή σε ποιο σημείο ακριβώς βρίσκεται η υλοποίησή του και το επόμενο βήμα που απαιτείται. Επιπλέον, μπορεί να δει κανείς το φυσικό αντικείμενο του κάθε έργου, αλλά και την ταυτότητά του (δηλαδή στοιχεία για το φορέα χρηματοδότησής του, το φορέα υλοποίησης, τον τελικό δικαιούχο, το χρονοδιάγραμμά του κ.α.).

Την πορεία προόδου ΟΛΩΝ των έργων και των δράσεων μπορείτε να παρακολουθείτε και εσείς, προκειμένου να σας έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο ταξίδι της υλοποίησης.

Δείτε το «Πανόραμα Έργων και Δράσεων του Προγράμματος».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
WhatsApp
Skype