Παρουσίαση Πλατφόρμας Crowdfunding – 8η Συνάντηση των Εταιρικών Μελών του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ

Πηγή: chris.elegrad.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από Παρασκευή 3 έως και Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 η “8η Συνάντηση των Εταιρικών Μελών του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ” στα Λουτρά Αιδηψού, η οποία συνδυάστηκε με την 4η Συνάντηση των μελετητών με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της Βόρειας Εύβοιας, που έγινε στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.
Στην εκδήλωση o κ. Χρήστος Χιώτης,  παρουσίασε το μέχρι τώρα έργο  του Ψηφιακού Κύματος για το πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας. Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας του ως συμβούλου ψηφιακών εφαρμογών στο Σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ” και την θερμοκοιτίδα “D-Hub”.

Πρόγραμμα POLITIS

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του για το Ψηφιακό Κύμα, , ο κ. Χιώτης, παρουσίασε το Πρόγραμμα Politis, ένα πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Kεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), για την αναβάθμιση των πληροφοριακών Συστημάτων των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.), καθώς και τη δημιουργία εξειδικευμένου λογισμικού για δύο νέους θεσμούς, τα Κέντρα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος (ΚΕ.ΧΩ.Π.) και το Διαδημοτικό Αναπτυξιακό Οργανισμό. Θεσμοί και παρεμβάσεις που θα έχουν πρώτη εφαρμογή στη Βόρεια Εύβοια.
[diazomagallery id=”dt120620221″]
Επίσης,  ο κ. Χιώτης παρουσίασε τις οριζόντιες δράσεις που υλοποιεί το Ψηφιακό Κύμα, όπως είναι η πλατφόρμα Εύβοια Μετά, το πρόγραμμα WiFi4Evia, αλλά και η δημοσίευση της πλατφόρμας Crowdfunding που κατασκεύασε για λογαριασμό του Σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ”.
[diazomagallery id=”dt120620223″]

Πλατφόρμα Δωρεών

Για την υποστήριξη της καμπάνιας Crowdfunding που διοργανώνει το Σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ” για μικρές δράσεις του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, o κ. Χιώτης σχεδίασε και κατασκεύασε μια πλατφόρμα crowdfunding (https://dorees.diazoma.gr), βασισμένη σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Η πλατφόρμα δόθηκε στο κοινό κατά την διάρκεια των εργασιών της συνάντησης και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής.
[diazomagallery id=”dt1206202212″]
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
WhatsApp
Skype