Στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια τα Μουσικά Σχολεία Λαμίας και Χαλκίδας

Πηγή: lamia.report

Τα Μουσικά Σχολεία Λαμίας και Χαλκίδας βρέθηκαν το διήμερο 20 και 21 Δεκεμβρίου σε σχολικές μονάδες αντίστοιχα των Λουτρών Αιδηψού και της Ιστιαίας και της Αγίας Άννας και της Λίμνης Ευβοίας.

Οι επισκέψεις έγιναν με αφορμή την εθελοντική και ανυπόκριτη επιθυμία των μαθητών/τριων των παραπάνω Μουσικών Σχολείων να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους συμμαθητές/τριες των παραπάνω πυρόπληκτων Δήμων, να προσφέρουν μια εορταστική, μουσική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά τους και να μεταφέρουν τις ευχές των σχολικών κοινοτήτων τους.

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν με την άδεια των Συλλόγων Διδασκόντων των προαναφερόμενων σχολείων, υπό την αιγίδα της ΠΔΕ και του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, τις ευλογίες των Ιερών Μητροπόλεων Φθιώτιδoς και Χαλκίδoς και με την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων συνόδεψαν η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Ελένη Μπανιάτα, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας και Διευθυντές/τριες και Εκπαιδευτικοί των Μουσικών Σχολείων.

Τους υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι Δήμαρχοι Ιστιαίας – Αιδηψού, Λίμνης – Μαντουδίου – Αγ. Άννας με τους συνεργάτες τους και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδηψίων.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση της εν λόγω εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Λαμίας και Χαλκίδας, ενώ δεσμευόμαστε να στηρίζουμε και στο μέλλον τέτοιες πρωτοβουλίες αγάπης και συμπαράστασης μεταξύ μαθητών», σημειώνει η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα.

Δείτε φωτογραφίες από τις μουσικές εκδηλώσεις στη Β. Εύβοια:

[diazomagallery id=”dt27122021″]

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
WhatsApp
Skype