Το Διάζωμα συμμετείχε σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς με θέμα «Δασικές πυρκαγιές, η επόμενη μέρα»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 το Διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Δασικές πυρκαγιές, η επόμενη μέρα» που διοργάνωσαν το ΚΠΕ Λαυρίου και το ΚΠΕ Ελευσίνας σε συνεργασία με τους Υπευθύνους/ες ΠΕ ΔΠΕ Α& Γ’ Αθήνας, Πειραιά, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, ΔΔΕ Γ’ Αθήνας, Πειραιά και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Εύβοιας.

Το σεμινάριο απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων των παραπάνω Διευθύνσεων καθώς και σε εκπαιδευτικούς της Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής.
Πάνω από τριακόσιοι (300) εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων, των δασολόγων και των υπεύθυνων της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που είχαν προσκληθεί για να μιλήσουν σχετικά με το θέμα (βλ. πρόγραμμα).

Από το Διάζωμα συμμετείχε ο κ. Ευδόκιμος Φρέγκογλου, Υπεύθυνος Προγραμμάτων του Σωματείου με εισήγηση που είχε ως τίτλο: «Παρουσίαση Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας» και η κ. Μαίρη Μπελογιάννη, Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Διαζώματος με εισήγηση που είχε ως τίτλο: «Παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος: ΣτηρίΖΟΥΜΕ Βόρεια Εύβοια».

Στον σύνδεσμο http://kpe-elefs.att.sch.gr/ και στο πεδίο «Σεμινάρια» έχουν αναρτηθεί  εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών.

[diazomagallery id=”dt08122021″]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
WhatsApp
Skype